Прескочи главну навигацију

Старешина Балард и старешина Беднар у посети неколико европских земаља

Старешина Балард и старешина Беднар у посети неколико европских земаља

 Два апостола Цркве Исуса Христа светаца последњих дана посетила су вернике у седам европских земаља од 6. до 14. септембра 2014.

Старешина М. Расел Балард и старешина Дејвид А. Беднар учествовали су на скуповима и конференцијама са женама, младим неожењенима, мисионарима, вођама заједница и општим чланством, ради едукације и усавршавања.


Деца слушају током конференције у Каисерлаутерн-у
talk3.jpg

Деца слушају током конференције у Каисерлаутерн-у

Старешина Балард и старешина Беднар чланови су Већа Дванаесторице Апостола Цркве Исуса Христа светаца последњих дана. Током посете Европи, пратио их је старешина Доналд Л. Халстром из Председништва Седамдесеторицекао и старешина Жозе А. Теишеира, старешина Патрик Кирон, и старешина Тимоти Џ. Дајчис из председништва Европске области.

„Посета старешине Баларда и старешине Беднара била је прекретница за многе који су их слушали. „Мушкарци и жене обновили су своју посвећеност да следе Исуса Христа и буду добар утицај у свету“, рекао је старешина Теишеира.

Током те посете, старешине Балард и Беднар посетили су чланове Цркве у Данској, Финској, Немачкој, Холандији, Норвешкој, Шведској и Швајцарској. Више хиљада људи се окупило да чује њихове савете.
Служба апостола највиша је свештеничка служба у Цркви. Апостоли служе до краја живота и посебни су сведоци Исуса Христа пред  целим светом. Они чине највише управно тело Цркве.Елдер Беднар поздравља младу цурицу
talk5.jpg

Елдер Беднар поздравља младу цурицу