Прескочи главну навигацију

Да будемо приведени Њему

Да будемо приведени Њему

Председник Кирон, УК
Председник Европске области

2 ЈУНА 2016
Kearon_P_200x250[1].jpg


Картице са три позива на деловање имају за сврху да нас и наше пријатеље приближе нашем Небеском Оцу и нашем Спаситељу. Очев план спасења за Његову децу често се назива план среће. Тако се назива са разлогом. Они који уче из њега, а затим делују у складу са наученим, осећају благослов Светог Духа и откривају нову срећу која се често разликује од свих претходних искустава.

Ако се још нисте одазвали позиву да доведете пријатеља, можда су ови летњи месеци право време да питате некога да вам се придружи у шетњи, на ручку или да дође у цркву да чује ваш говор или говор неког пријатеља.

Ако желите да будете духовно или временски самосталнији, можете се овог месеца молити са већом сврхом и интезивније читати Мормонову књигу. Ако никада нисте били штедљиви, никада није сувише касно да почнете. Сваке седмице и сваког месеца издвојите мало новца и покушајте да живите у оквиру својих могућности.

Ако вам је потребна помоћ да доведете пријатеља и постанете духовно и временски самостални, онда потражите неког претка. Постоје изузетне везе између генерација наших породица са обе стране вела, и сваки аспект нашег живота овде на земљи је благословен када окренемо срца својим прецима. Ове благослове откривамо једино када предузмемо једноставне кораке да их пронађемо и извршимо за њих спасоносне обреде у храму.

Вероватно ћете бити запањени оним што се дешава у вашем животу када одговорите на ова три позива. Када са вером делујете на ова три једноставна начина, план Небеског Овца постаје за вас још стварнији. Заиста постаје план среће.

Разлика између стрепње и мира је често мала, мали кораци који се могу лако превидети јер изгледају сувише једноставни и рутински. Предузмите следеће кораке овог лета и уверите се како ће деловати на вас, вашу породицу и ваше пријатеље.
2016-area-plan-mockup-banner-srp.jpg