Прескочи главну навигацију

Мormon.org

Мormon.org

2. ФЕБРУАР 2016

Ако бисте хтели да знате како је то бити астронаут, питали бисте астронаута.

Ако бисте желели да знате како да објавите књигу, требало би да разговарате са писцима и агентима за издавање књига.

Ако бисте желели да знате како да постанете доктор, не бисте питали радника градске чистоће.

Исти концепт важи и када желите да сазнате о различитим религијама. Ако бисте желели да знате у шта католици верују или какво је богослужење код муслимана или како постати будиста, требало би да питате припаднике тих различитих религија. Дакле, када желите да сазнате више о мормонима, треба да питате мормоне!

У ствари, чак постоји читав сајт који се зове Mormon.org где чланови Цркве Исуса Христа светаца последњих дана (или мормони) могу креирати профиле „Ја сам мормон“, који укључују неколико различитих ствари. Могу се представити, изнети сведочанство и одговорити на често постављана питања о нaшим уверењима. На Mormon.org, такође можете гледати видео записе, читати приче, и можете oд мормона сазнати како је то бити мормон!

Ако имате питања о томе у шта мормони верују или како живе, погледајте странице са често постављаним питањима. Можете читати приче о томе како је живети без чаја или кафе, ићи у цркву сваке недеље, и свакодневно се трудити да живимо попут Исуса Христа. Можете чак разговарати са мормонима и тражити одговоре на било која питања која имате. 

Ако сте члан и желите да делите оно у шта верујете, свој профил „Ја сам мормон“ креирајте овде: https://www.mormon.org/

Страница се често ажурира, па често навраћајте да бисте видели нове видео снимке и прочитали нове приче!

mormonhrvatski (1).jpg